Webstock 10 ani

Se spune ca toamna se numara bobocii....iar eu ma numar printre ei.
Stiu ca nu am mai scris de ceva vreme dar programul nu prea mai mi-a permis in ultima perioada.
Asa ca astazi v-am pregatit un articol cu totul special pentru ca va scriu in pauza dintre cursuri.
Si privind in perspectiva anul acesta, dupa atata munca pana la refuz, dupa nopti intregi petrecute pe un scaun amarat la spital si drumuri interminabile accept o provocare si merg sa sustin examenul de admitere la AMF unde am fost admisa.
Si am inceput. Da, o noua toamna si un nou inceput de an scolar pentru mine cu incredere si emotii.
So far, toamna aceasta a venit cu multe surprize pentru mine and the best is yet to come.
Sunt pur si simplu indragostita de acest anotimp. Chiar daca zilele se scurteaza si din cand in cand mai apare cate o ploaie asta nu ma va impiedica sa ies si sa profit de culorile toamnei, de fosnetul ei si de planurile pe care aceasta mi le-a promis.
Tocmai din acest motiv trebuie sa o intampinam cum se cuvine. La fel cum trebuie sa intampinam si cel mai asteptat eveniment din aceasta toamna.
Webstock it's a first pentru mine. Nu am mai participat la acest eveniment pana acum desi am urmarit foarte tare subiectul si mi-am dorit atat de mult incat nu mi-a venit a crede in momentul cand am deschis mail-ul iar acolo ma astepta o invitatie la acest BIG EVENT!
Pentru inceput din informatiile pe care le-am acumulat din retelele de socializare si paginile oficiale ale evenimentului nu pot sa spun decat ca "I'm so excited, i can't wait!!"
Anul acesta se împlinesc 10 ani de evenimente Webstock și se anunța o ediție cu subiecte actuale, dezbatute de cei mai indragiti lideri de opinie din industrie.
Webstock este o conferinta foarte importanta pentru cei pasionati de social media. Este un eveniment despre inspiratie, networking si implicare, mult continut, multe informatii si multa energie buna.
Am asteptat cu mult interes acest event pentru ca prin prezenta mea aici cresc si cunostintele mele, totodata aflu si cum a evoluat mediul digital in ultimul an.
Va voi povesti apoi intr-un articol post-eveniment despre cum au decurs lucrurile pentru mine si pe cine voi avea onoare sa cunosc anul acesta.
Asa ca vineri 5 Octombrie îți dau întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Voi transmite live, voi posta cat mai multe poze de acolo pentru ca tu sa sti tot ce se intampla. Nu uita sa urmaresti paginile oficiale ale evenimentului si transmisiunile lor live iar mai jos putin am selectat cateva imagini de la evenimentele anterioare sa va delectati putin privirile.

Love, Elle♥

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: