Cum a fost la Glamour Street Fashion Show By Elle Mademoiselle

"Hello, glam girl! Se apropie toama, semn ca am dat startul inscrierilor pentru noua editie GLAMOUR Street Fashion Show"!
Asa incepe povestea mea si participarea la acest concurs. Si am zis "De ce nu? Hai sa incerc ceva diferit anul acesta" si m-am inscris, iar raspunsul afirmativ nu a intarziat sa apara:
"Hello, glam people! Felicitari, va aflati printre finalistii GLAMOUR Street Fashion Show!"
Dar inainte de a incepe sa povestesc experienta vreau sa va multumesc pentru toate voturile voastre. Va multumesc din suflet♥
13 Noiembrie. Cum spun altii.. Zi cu ghinion insa pentru mine a fost una cum n-a mai fost iar astazi povestim despre rochita norocoasa si experienta mea la Glamour.
Dupa o noapte luunga si nedormita petrecuta la urgente, ma decid si pana la urma plec cu mari emotii spre Glamour unde am avut parte de un rasfat total imediat cum am ajuns din partea celor doua echipe: makeup de la Maybelline NY si hairstyling de la L’Oreal Professionnel.

Anul acesta a fost o premiera pentru mine participarea la acest concurs.
Glamour Street Fshion Show este un concurs de fashion & street style unde eu m-am aflat printre cele 10 finaliste din echipa Larisei Costea.
Au fost 11 ambasadoare in total. Ele reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi fiind renumite prin gratia si frumusetea lor.
Cele mai importante trenduri prezente in acest concurs au fost:
* Lady in Red
* Born in U.S.A
* Noul Trening
* Umeri Supradimensionati
* Folk
* Pene de strut
* Dublu Denim
* Plastic
* Office Style
* Matrix
A fost o adevarata provocare pentru mine fiind primul concurs de acest gen. Din cele 10 trenduri ale sezonului toamna-iarna am ales sa fiu -Lady in Red- Am imbinat o culoare puternica si indrazneata accesorizata cu elemente romantice si moderne.

Evenimentul s-a petrecut intr-un cadru modern la Biavati Events din capitala. Efervescenta acestui loc m-a facut sa prind mai multa incredere si imediat am inceput sa fiu mai sigura pe mine in momentul cand am inceput defilarea pe catwalk.
Zeci de tinute glam au incantat publicul cu un amalgam de contraste puternice si accesorii extravagante demne de covorul rosu.

In total am fost 71 de fashioniste si am defilat sub privirile tuturor invitatilor dar mai ales in fata juriul care a fost format din personaje emblematice.

Am fost placut surprinsa de tot evenimentul.  A fost unul bine organizat, am cunoscut oameni deosebiti si am creat legaturi de prietenie foarte frumoase.
Am avut parte de experiente memorabile ce au contribuit in dezvoltarea mea ulterioara.
Seara s-a incheiat cu un recital de exceptie si spectaculos sustinut de Liviu Teodorescu. A facut o super atmosfera. Am dansat, am cantat, am facut poze si am adunat o avalansa de amintiri frumoase.

A fost o experienta ce trebuie repetata CATEGORIC asa ca I'll keep my fingers crossed until next time.

Love, Elle♥

sursa foto: Glamour Romania

http://www.glamour.ro/

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: