Avand in vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor, care vizează persoanele fizice, indiferent de cetățenia sau de locul de reședință al acestora, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, site-ul nostru www.ellemademoiselle.com incearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului.
Intentionam sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu le afecteze negativ viata personala. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care le introduceti in baza noastra de date atunci cand sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de dumneavoastra:
* lasati un comentariu.
* va abonati la newsletter.
* va abonati la comentariile ce urmează sa apara la una dintre postarile care v-au plăcut.
In cazul in care hotaram modificarea prezentei notificari, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor dumneavoastra cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.
Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si pentru ca ati alocat o parte din timpul dumneavoastra citirii notificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Va rugam, nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari legate de datele dumneavoastra cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.

Prezenta Politica de confidentialitate se aplica din data de 24 mai 2018